Steenmarter in huis?

Wij lossen het voor u op!

Steenmarter in huis

Het is dé nachtmerrie van iedere huiseigenaar, een steenmarter in huis. Wij verjagen de steenmarter het huis uit en zorgen ervoor dat hij op geen enkele manier meer binnen kan komen!
Om definitief van de overlast af te komen, gaan we de steenmarter verjagen en sluiten we alle toegangswegen af. We geven 5 jaar complete garantie op onze werkzaamheden, daarmee garanderen we dat de steenmarter nergens meer naar binnen kan! Onze methode is zo afgestemd dat we de goedkoopste zijn in de markt, maar u toch volledige garantie kunnen bieden door onverwoestbare materialen! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!Steenmarter uit huis krijgen:

Dit mag u van ons verwachten!

Als u ons inschakelt om de steenmarter uit huis te krijgen, gaan we als volgt te werk:

 • Wij sluiten de toegangswegen van een steenmarter af, dit kan zijn een enkele hoek van het dak, maar soms ook de volledige onderste rand. Dit hangt erg af van het type dak. Wel houden we bij het afsluiten één toegangsweg open, we kiezen hier voor de meest gebruikte toegangsweg van de steenmarter. Dit doen we om de steenmarter de gelegenheid te geven uw woning uit te kunnen gaan.
 • Bij deze toegangsweg plaatsen we een kastje met hoogfrequent geluid en stoppen we een doek in de opening.
 • Als de steenmarter in huis zit, gaat hij elke avond naar buiten en dus langs deze toegangsweg en zal dus het doek weghalen, het hoogfrequent geluid schrikt de steenmarter af zodat hij wegblijft.
 • Wij controleren net zo lang deze opening totdat het doek blijft zitten en de steenmarter dus niet meer binnen zit. Pas dan sluiten we de laatste opening en is uw huis 100% steenmarterdicht, gegarandeerd!
 • Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij we gebruik maken van de sterkste materialen, tegen de laagste prijs!


Steenmarter in huis? -> 5 jaar 100% garantie:

Geen kleine lettertjes!

Veel bedrijven geven geen garantie, of enkel garantie op de geplaatste materialen. Wij geven als enige bedrijf in Nederland 100% garantie. Dit houdt in dat als er in de 5 jaar nadat wij geweest zijn er een steenmarter ergens nog een opening vindt in uw huis, we kosteloos de steenmarter zullen gaan verjagen en de toegangsweg gaan afsluiten. Zo zeker zijn wij van onze werkwijze!

Steenmarter in huis? 5 jaar garantie !

Steenmarter in huis herkennen

Hierbij een aantal tips:

 • Geluidoverlast, met name in de avond en vroeg in de ochtend kan een steenmarter voor flink wat lawaai zorgen.
 • Stankoverlast, de gevangen en meegenomen prooien kunnen flink stankoverlast veroorzaken, maar ook de steenmarter zelf geeft een zeer penetrante geur af, tenslotte geeft ook de latrine van de steenmarter stankoverlast.
 • Vlekken op plafond of wanden, in sommige gevallen wordt de aanwezigheid van een steenmarter ook merkbaar door vlekken, deze vlekken worden veroorzaakt door latrines of meegenomen prooien.
 • Pootafdrukken op windveren of boeidelen. Als een steenmarter al een langere tijd onder uw dak bivakkeert, dan heeft hij waarschijnlijk een vaste route waarlangs hij het dak op gaat. In veel gevallen kun je dan duidelijk een route zien door krassen op een schutting of pergola, maar ook door pootafdrukken op boeidelen of windveren.
 • Of u ons inschakelt of een ander bedrijf, zorg ervoor dat er eerst bevestigd is dat het echt om een steenmarter gaat! In veel gevallen blijkt de overlast namelijk veroorzaakt te worden door een ander dier en heeft preventie gericht op steenmarters geen effect!

Steenmarter in huis bestrijden

Niet de oplossing

Vaak krijgen we de vraag of we de steenmarter ook kunnen bestrijden. Dit doen we niet! Naast dat de steenmarter een beschermde diersoort is en daarom niet bestreden mag worden, is het namelijk niet de oplossing. Wanneer een steenmarter een opening in uw woning heeft gevonden en deze steenmarter wordt bestreden, dan is de kans zeer groot dat een andere steenmarter het territorium gaat overnemen en daarbij ook uw huis gaat ontdekken. U heeft dan opnieuw een steenmarter in uw huis. Daarom is onze werkwijze er op gericht om uw huis zo af te sluiten dat een steenmarter niet naar binnen kan. Daarmee bent u gegarandeerd van de overlast verlost!


Steenmarter vangen

Begin er niet aan

Wilt u een steenmarter vangen? Begin er niet aan! 4 redenen waarom u geen steenmarter moet vangen:

 1.  Door de beschermde status van de steenmarter mag u deze niet vangen. Alleen met een ontheffing uitgegeven door de provincie mag u een steenmarter vangen.
 2. Meestal vangt u de kat van de buren. Een steenmarter laat zich niet snel vangen, het lokvoer wat men gebruikt heeft vaak ook een grote aantrekkingskracht op de buren, hierdoor is de kans groot dat u een kat vangt met de kooi. Een gevangen steenmarter, maar ook een gevangen kat kan veel stress ervaren als het diertje in een kooi gevangen is.
 3. Het is u gelukt, u heeft een steenmarter gevangen, en dan? Wat gaat u ermee doen? Bedenk dat u al in overtreding bent nadat u hem gevangen heeft, gaat u hem uitzetten? Dan zult u kilometers verder de steenmarter moeten uitzetten anders gaat hij weer terug naar uw huis. Een gevangen steenmarter zit niet rustig in het kooitje te wachten totdat u hem vrijlaat. Deze steenmarter is agressief en angstig en zal er alles aan doen om uit de kooi te kunnen. Geen fijne ervaring voor zowel de steenmarter als voor u.
 4. Uw huis is nog steeds toegankelijk voor steenmarters. De gevangen steenmarter is uit dit territorium, maar het zal daardoor zeker niet leeg blijven. U kunt opnieuw bezoek verwachten van een steenmarter en uw huis is er niet tegen beschermt!

Maak een afspraak!

We reageren snel!

Als u ons inschakelt komen we eerst langs voor een inspectie, hierbij zoeken we naar mogelijke toegangswegen en sporen van aanwezigheid van een steenmarter. U betaalt voor deze inspectie €79,- incl. btw. Dit tarief geldt voor Drenthe, Groningen en Friesland. Woont u in een andere provincie? Ook dan kunt u ons afspraakformulier invullen, u ontvangt dat een vrijblijvende prijs- en planningsvoorstel.

Als blijkt dat er inderdaad een steenmarter actief is, maken we voor u een passende offerte met een vaste prijs voor het gehele vervolgtraject, van verjaging tot het afsluiten van de laatste opening.

Als blijkt dat de oorzaak van de overlast door een ander dier wordt veroorzaakt, kunnen we u door middel van advies of bestrijding en preventie verder helpen. Uiteraard in overleg en met een duidelijk kostenoverzicht vooraf.

Vul uw gegevens in en we doen u een vrijblijvende planningsvoorstel voor de inspectie.
Wij streven er naar om op werkdagen binnen 1 uur te reageren. 

  Google Reviews

  Dit zeggen onze klanten:

  Pieter Zandbergen
  Pieter Zandbergen
  2023-02-20
  Ik had een probleem met een steenmarter onder mijn dak. Binnen een paar dagen is dit zeer kundig opgelost.
  GJ Uuldriks
  GJ Uuldriks
  2023-02-17
  Tevreden over dit bedrijf, reageren snel en accuraat.
  Hendrik Koerts
  Hendrik Koerts
  2023-02-13
  Mooi jong bedrijf met enthousiasme. Goed werk geleverd. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit ook goed en vooraf goeie uitleg. Ik zeg aanrader.
  Simon Van Duinen
  Simon Van Duinen
  2023-02-13
  Goed in het contact. Netjes gewerkt. punctueel.
  Helder Szilas
  Helder Szilas
  2023-02-05
  Zeer profeccioneel bedrijf. Hoog qualiteit en schoon uitvering van alle werzaamheden. Vakkundige en vriendeilijke mensen. Afspraak netjes op tijd. Harteleijk bedankt Remco en Lotz.
  MIKE DEJONGSTE
  MIKE DEJONGSTE
  2022-09-24
  Uitermate professionele, adequate en zeer snelle hulp tegen een zeer schappelijke prijs om een extreem groot nest hoornaars in de spouw van het huis te verwijderen.
  Margriet Buringa
  Margriet Buringa
  2022-09-02
  We hadden een wespennest in het dak van onze uitbouw,de ongedierte bestrijding kwam en spoot 1x en wij watervang de wespenplaag af!Zo blij mee!!
  Pieter Bakker
  Pieter Bakker
  2022-08-31
  contact gezocht na advertentie online ivm wespen nest. deze op snelle manier verwijderd en nog eens kosteloos terug gekomen omdat iets verder op nog een stukje zat perfect !
  Lex Kersing
  Lex Kersing
  2022-08-27
  Een goed en professioneel bedrijf Daarbij vriendelijk en snelle reactietijd

  Om onze kennis en dienstverlening te versterken, zijn we aangesloten bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen te Wageningen.

  Kennis en Adviescentrum Dierplagen

  KAD


  Ongediertebestrijder nodig?

  Kies voor Ottens & Lotz pest control

  Vanuit Zuidlaren en Norg zijn wij uw partner bij dierplagen!

  Ongediertebestrijding

  <– Terug naar beginpagina ongediertebestrijding