Steenmarter in huis?

Wij lossen het voor u op!

Steenmarter in huis

Het is dé nachtmerrie van iedere huiseigenaar, een steenmarter in huis. Wij verjagen de steenmarter het huis uit en zorgen ervoor dat hij op geen enkele manier meer binnen kan komen!
Om definitief van de overlast af te komen, gaan we de steenmarter verjagen en sluiten we alle toegangswegen af. We geven 5 jaar complete garantie op onze werkzaamheden, daarmee garanderen we dat de steenmarter nergens meer naar binnen kan! Onze methode is zo afgestemd dat we de goedkoopste zijn in de markt, maar u toch volledige garantie kunnen bieden door onverwoestbare materialen!Steenmarter uit huis krijgen:

Dit mag u van ons verwachten!

Als u ons inschakelt om de steenmarter uit huis te krijgen, gaan we als volgt te werk:

 • Wij sluiten de toegangswegen van een steenmarter af, hierbij houden we één toegangsweg open.
 • Bij deze toegangsweg plaatsen we een kastje met hoog-frequent geluid en stoppen we een doek in de opening.
 • Als de steenmarter in huis zit, gaat hij elke avond naar buiten en dus langs deze toegangsweg en zal dus het doek weghalen, het hoog-frequent geluid schrikt de steenmarter af zodat hij wegblijft.
 • Wij controleren net zo lang deze opening totdat het doek blijft zitten en de steenmarter dus niet meer binnen zit. Pas dan sluiten we de laatste opening en is uw huis 100% steenmarterdicht, gegarandeerd!
 • Wij hebben een methode ontwikkeld waarbij we gebruik maken van de sterkste materialen, tegen de laagste prijs!


Steenmarter in huis? -> 5 jaar 100% garantie:

Geen kleine lettertjes!

Veel bedrijven geven geen garantie, of enkel garantie op de geplaatste materialen. Wij geven als enige bedrijf in Nederland 100% garantie. Dit houdt in dat als er in de 5 jaar nadat wij geweest zijn er een steenmarter ergens nog een opening vindt in uw huis, we kosteloos de steenmarter zullen gaan verjagen en de toegangsweg gaan afsluiten. Zo zeker zijn wij van onze werkwijze!

Steenmarter in huis? 5 jaar garantie !

Steenmarter in huis herkennen?

Hierbij een aantal tips:

 • Geluidoverlast, met name in de avond en vroeg in de ochtend kan een steenmarter voor flink wat lawaai zorgen.
 • Stankoverlast, de gevangen een meegenomen prooien kunnen flink stankoverlast veroorzaken, maar ook de steenmarter zelf geeft een zeer penetrante geur af, tenslotte geeft ook de latrine van de steenmarter stankoverlast.
 • Vlekken op plafond of wanden, in sommige gevallen wordt de aanwezigheid van een steenmarter ook merkbaar door vlekken, deze vlekken worden veroorzaakt door latrines of meegenomen prooien.
 • Of u ons inschakelt of een ander bedrijf, zorg ervoor dat er eerst bevestigd is dat het echt om een steenmarter gaat! In veel gevallen blijkt de overlast namelijk veroorzaakt te worden door een ander dier en heeft preventie gericht op steenmarters geen effect!

Maak een afspraak!

We reageren snel!

Als u ons inschakelt komen we eerst langs voor een inspectie, hierbij zoeken we naar mogelijke toegangswegen en sporen van aanwezigheid van een steenmarter. U betaalt voor deze inspectie €69,- incl. btw. Dit tarief geldt voor Drenthe, Groningen en Friesland. Woont u in een andere provincie? Ook dan kunt u ons afspraakformulier invullen, u ontvangt dat een vrijblijvende prijs- en planningsvoorstel.

Als blijkt dat er inderdaad een steenmarter actief is, maken we voor u een passende offerte met een vaste prijs voor het gehele vervolgtraject, van verjaging tot het afsluiten van de laatste opening.

Als blijkt dat de oorzaak van de overlast door een ander dier wordt veroorzaakt, kunnen we u door middel van advies of bestrijding en preventie verder helpen. Uiteraard in overleg en met een duidelijk kostenoverzicht vooraf.

Vul uw gegevens in en we doen u een vrijblijvende planningsvoorstel voor de inspectie.
Wij streven er naar om op werkdagen binnen 1 uur te reageren. 

  Google Reviews

  Dit zeggen onze klanten:


  Om onze kennis en dienstverlening te versterken, zijn we aangesloten bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen te Wageningen.

  Kennis en Adviescentrum Dierplagen

  KAD


  Ongediertebestrijder nodig?

  Kies voor Ottens & Lotz pest control

  Vanuit Zuidlaren en Norg zijn wij uw partner bij dierplagen!

  Ongediertebestrijding

  <– Terug naar beginpagina ongediertebestrijding