Steenmarter herkennen

Hierbij een aantal tips:

Steenmarter in huis
 • Steenmarters kunnen flink lawaai maken, vooral in de avond en vroeg in de ochtend, wanneer ze op zoek zijn naar voedsel en hun territorium verdedigen. Dit kan irritant zijn voor mensen die proberen te slapen.
 • Steenmarters kunnen stankoverlast veroorzaken door de geur van hun prooien, latrines of hun eigen lichaamsgeur. Dit kan vervelend zijn, vooral wanneer ze zich in uw huis nestelen.
 • Steenmarters kunnen vlekken op plafond of wanden veroorzaken door hun latrines of meegenomen prooien. Dit kan vervelend zijn en moeilijk zijn om te verwijderen..
 • Als een steenmarter zich onder uw dak heeft genesteld, is het waarschijnlijk dat er sporen zijn van zijn aanwezigheid, zoals pootafdrukken op windveren of boeidelen. Dit kan een indicatie zijn van een probleem en de reden waarom het belangrijk is om toegang tot uw huis te beperken.
 • Voordat er werkzaamheden tegen een steenmarter worden uitgevoerd, is het noodzakelijk om zeker te weten dat de overlast echt door een steenmarter wordt veroorzaakt. Soms kan overlast worden veroorzaakt door andere dieren, zoals muizen of vogels, en in die gevallen zal gericht optreden tegen steenmarters geen effect hebben. Daarom voeren wij altijd eerst een woninginspectie uit om vast te stellen dat de overlast echt door een steenmarter komt en te zien welke werkzaamheden noodzakelijk zijn om de woning 100% steenmarterdicht te krijgen!

Steenmarter in uw huis

Wij hebben de oplossing!

Het is dé nachtmerrie van iedere huiseigenaar, een steenmarter in huis. Wij verjagen de steenmarter het huis uit en zorgen ervoor dat hij op geen enkele manier meer binnen kan komen!
Om definitief van de overlast af te komen, gaan we de steenmarter verjagen en sluiten we alle toegangswegen af. We geven 5 jaar complete garantie op onze werkzaamheden, daarmee garanderen we dat de steenmarter nergens meer naar binnen kan! Onze methode is zo afgestemd dat we de goedkoopste zijn in de markt, maar u toch volledige garantie kunnen bieden door onverwoestbare materialen! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!Steenmarter? Wij hebben de oplossing:

Dit mag u van ons verwachten!

Als u ons inschakelt om de steenmarter uit huis te krijgen, gaan we als volgt te werk:

 • Wij zullen de toegangswegen voor de steenmarter afsluiten door het aanbrengen van stevige materialen. Dit zorgt ervoor dat de steenmarter uw woning niet meer binnen kan komen. Wij werken hierbij altijd op maat en afgestemd op uw specifieke situatie, zodat we de meest doeltreffende oplossing kunnen bieden. Wel houden we bij het afsluiten één toegangsweg open, we kiezen hier voor de meest gebruikte toegangsweg van de steenmarter. Dit doen we om de steenmarter de gelegenheid te geven uw woning uit te kunnen gaan.
 • Bij deze toegangsweg plaatsen we een kastje met hoogfrequent geluid en stoppen we een doek in de opening. Als de steenmarter binnen zit, gaat hij elke avond naar buiten en dus langs deze toegangsweg en zal dus het doek verwijderen om eruit te kunnen, het hoogfrequent geluid schrikt de steenmarter af zodat hij wegblijft. Wij controleren net zo lang de opening totdat het doek blijft zitten en de steenmarter dus niet meer binnen zit. Pas dan sluiten we de laatste opening en is uw huis 100% steenmarterdicht, gegarandeerd!
 • Dit maakt onze methode niet alleen betaalbaar, maar ook zeer effectief. De materialen die wij gebruiken zijn onverwoestbaar en gaan jaren mee, waardoor u gerust bent van de overlast verlost te zijn. Ook geven wij op deze materialen 5 jaar garantie, dit betekent dat u gerust bent en zorgeloos van de steenmarter verlost bent. Wij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander hoe een steenmarter te verjagen, we geven u daarom de garantie op onze werkzaamheden en materialen.
 • Bij ons bent u verzekerd van professioneel en effectief verjagen van steenmarters, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de gezondheid van het dier of de omgeving. Wij bieden daarom een 5 jaar garantie op onze werkzaamheden. Wilt u meer weten over onze werkwijze of onze garantie, neem dan gerust contact met ons op!


Steenmarter in huis? -> 5 jaar 100% garantie:

Geen kleine lettertjes!

Veel bedrijven geven geen garantie, of enkel garantie op de geplaatste materialen. Wij geven als enige bedrijf in Nederland 100% garantie. Dit houdt in dat als er in de 5 jaar nadat wij geweest zijn er een steenmarter ergens nog een opening vindt in uw huis, we kosteloos de steenmarter zullen gaan verjagen en de toegangsweg gaan afsluiten. Zo zeker zijn wij van onze werkwijze!

Steenmarter in huis? 5 jaar garantie !Steenmarter bestrijden

Niet de oplossing

Vaak krijgen we de vraag of we de steenmarter ook kunnen bestrijden. Dit doen we niet! Naast dat de steenmarter een beschermde diersoort is en daarom niet bestreden mag worden, is het namelijk niet de oplossing. Wanneer een steenmarter een opening in uw woning heeft gevonden en deze steenmarter wordt bestreden, dan is de kans zeer groot dat een andere steenmarter het territorium gaat overnemen en daarbij ook uw huis gaat ontdekken. U heeft dan opnieuw een steenmarter in uw huis. Daarom is onze werkwijze er op gericht om uw huis zo af te sluiten dat een steenmarter niet naar binnen kan. Daarmee bent u gegarandeerd van de overlast verlost!


Steenmarter vangen

Begin er niet aan

Wilt u een steenmarter vangen? Begin er niet aan! 4 redenen waarom u geen steenmarter moet vangen:

 1. Vanwege de staat van instandhouding van de steenmarter kun je hem niet vangen. Steenmarters mag je alleen vangen met een ontheffing van de provincie.
 2. Meestal vang je de kat van de buren. Steenmarters zijn niet gemakkelijk te vangen, en het vaak gebruikte lokaas is ook erg aantrekkelijk voor katten, de kans om katten in de kooi te vangen is daarom erg groot. Zowel gevangen steenmarters als gevangen katten ervaren veel stress als het dier opgesloten zit in een kooi.
 3. Het is je gelukt, je hebt een steenmarter gevangen, wat nu? Wat ga je ermee doen? Weet je nog dat je de regels hebt overtreden als je hem gevangen, wil je hem dan verderop weer uitzetten? Je zult de steenmarter dan mijlenver moeten loslaten, anders keert hij terug naar je huis. Steenmarters in gevangenschap zullen niet stil in een kooi zitten wachten tot je ze vrijlaat. Agressief en angstig, deze steenmarter zal er alles aan doen om uit zijn kooi te ontsnappen. Geen prettige ervaring voor de marter en ook niet voor jou.
 4. Uw huis is nog steeds toegankelijk voor steenmarters. De gevangen steenmarter is uit dit territorium, maar het zal daardoor zeker niet leeg blijven. U kunt opnieuw bezoek verwachten van een steenmarter en uw huis is er niet tegen beschermt!

Maak een afspraak!

We reageren snel!

Als u ons inschakelt komen we eerst langs voor een inspectie, hierbij zoeken we naar mogelijke toegangswegen en sporen van aanwezigheid van een steenmarter. U betaalt voor deze inspectie €69,- incl. btw. Dit tarief geldt voor Drenthe, Groningen en Friesland. Woont u in een andere provincie? Ook dan kunt u ons afspraakformulier invullen, u ontvangt dat een vrijblijvende prijs- en planningsvoorstel.

Als blijkt dat er inderdaad een steenmarter actief is, maken we voor u een passende offerte met een vaste prijs voor het gehele vervolgtraject, van verjaging tot het afsluiten van de laatste opening.

Als blijkt dat de oorzaak van de overlast door een ander dier wordt veroorzaakt, kunnen we u door middel van advies of bestrijding en preventie verder helpen. Uiteraard in overleg en met een duidelijk kostenoverzicht vooraf.

Vul uw gegevens in en we doen u een vrijblijvende planningsvoorstel voor de inspectie.
Wij streven er naar om op werkdagen binnen 1 uur te reageren. 

  Google Reviews

  Dit zeggen onze klanten:

  Pieter Zandbergen
  Pieter Zandbergen
  2023-02-20
  Ik had een probleem met een steenmarter onder mijn dak. Binnen een paar dagen is dit zeer kundig opgelost.
  GJ Uuldriks
  GJ Uuldriks
  2023-02-17
  Tevreden over dit bedrijf, reageren snel en accuraat.
  Hendrik Koerts
  Hendrik Koerts
  2023-02-13
  Mooi jong bedrijf met enthousiasme. Goed werk geleverd. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit ook goed en vooraf goeie uitleg. Ik zeg aanrader.
  Simon Van Duinen
  Simon Van Duinen
  2023-02-13
  Goed in het contact. Netjes gewerkt. punctueel.
  Helder Szilas
  Helder Szilas
  2023-02-05
  Zeer profeccioneel bedrijf. Hoog qualiteit en schoon uitvering van alle werzaamheden. Vakkundige en vriendeilijke mensen. Afspraak netjes op tijd. Harteleijk bedankt Remco en Lotz.
  MIKE DEJONGSTE
  MIKE DEJONGSTE
  2022-09-24
  Uitermate professionele, adequate en zeer snelle hulp tegen een zeer schappelijke prijs om een extreem groot nest hoornaars in de spouw van het huis te verwijderen.
  Margriet Buringa
  Margriet Buringa
  2022-09-02
  We hadden een wespennest in het dak van onze uitbouw,de ongedierte bestrijding kwam en spoot 1x en wij watervang de wespenplaag af!Zo blij mee!!
  Pieter Bakker
  Pieter Bakker
  2022-08-31
  contact gezocht na advertentie online ivm wespen nest. deze op snelle manier verwijderd en nog eens kosteloos terug gekomen omdat iets verder op nog een stukje zat perfect !
  Lex Kersing
  Lex Kersing
  2022-08-27
  Een goed en professioneel bedrijf Daarbij vriendelijk en snelle reactietijd

  Om onze kennis en dienstverlening te versterken, zijn we aangesloten bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen te Wageningen.

  Kennis en Adviescentrum Dierplagen

  KAD


  Ongediertebestrijder nodig?

  Kies voor Ottens & Lotz pest control

  Vanuit Zuidlaren en Norg zijn wij uw partner bij dierplagen!

  Ongediertebestrijding

  <– Terug naar beginpagina ongediertebestrijding