Wespenbestrijding Haren

Wespenbestrijding Haren

Wij lossen het voor u op!

Voor wespenbestrijding in Haren moet u bij ons zijn, voor slechts €60,00 incl. btw bent u gegarandeerd van de wespen verlost! Wij voeren een bestrijding uit van het nest of de invliegopening zodat u weer snel van de overlast af bent. Wespennest laten bestrijden? Kies voor Ottens & Lotz pest control!


Wespen bestrijden Haren

Dit mag u van ons verwachten:

Als u ons inschakelt voor wespenbestrijding in Haren, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Behandeling van het nest of invliegopening, zonder breekwerk!
 • 100% garantie op de bestrijding.
 • Vaak is het nest binnen 1 dag bestreden en is de overlast verdwenen.
 • Vliegen er na 3 dagen nog wespen bij nest of invliegopening? Dan komen we geheel kosteloos terug om een herbehandeling uit te voeren.
Garantie Wespenbestrijding

Kosten wespenbestrijding in Haren

Heldere tarieven, wel zo duidelijk

U betaalt in Haren voor de wespenbestrijding slechts €60,00 incl. voorrijkosten, materiaal en BTW!


Google Reviews

Dit zeggen onze klanten:


Maak een afspraak

We reageren snel!

Vul het formulier in en u ontvangt van ons een planningsvoorstel voor wanneer we de wespenbestrijding willen uitvoeren. Ons streven is om op werkdagen binnen 1 uur te reageren.
  Wespenbestrijder nodig in Haren?

  Kies voor Ottens & Lotz Pest Control

  Vanuit Zuidlaren en Norg zijn wij u partner bij dierplagen in Haren. Naast onze snelle service en effectieve werkwijze, zijn we transparant over de kosten en heeft u dus geen verrassingen achteraf!

  Ongediertebestrijding

  Wespennest herkennen

  Hoe weet u of u een wespennest heeft?

  Twijfelt u of u een wespennest heeft? Aan de volgende kenmerken ziet u of u te maken heeft met een wespennest:

  • U ziet een grijs/bruine bol hangen, de grootte kan variëren van een pingpongballetje tot een boodschappenshopper. Als u in augustus het formaat van pingpongballetje ziet hangen, dan is de koningin waarschijnlijk omgekomen in de periode van het bouwen en hoeft u niets te doen. Ziet u in maart een nest van het formaat boodschappenshopper dan hoeft u ook niets te doen, dit nest is van een eerder seizoen en leeg. Een wespennest wordt slechts 1 seizoen gebruikt.
  • U ziet op 1 plek wespen in en uit vliegen, dit is een invliegopening naar het nest toe. Soms zit het nest wel een paar meter verder en kunt u deze niet opsporen. Dit hoeft ook niet, wij kunnen de invliegopening behandelen, de wespen zorgen er zelf voor dat het middel het nest bereikt.

  Twijfelt u? Neem gerust contact op! Wij kunnen u adviseren en komen bij u langs in Haren wanneer nodig!


  Wespennest verwijderen in Haren

  Vaak behandeling, geen verwijdering.

  In de meeste gevallen verwijderen we het nest niet. Dit scheelt een hoop breekwerk en is meestal effectiever. Bij een behandeling van het nest of de invliegopening worden namelijk ook de wespen bestreden die op dat moment niet in het nest aanwezig zijn. Deze wespen komen in aanraking met het bestrijdingsmiddel op het moment dat het nest of invliegopening invliegen.

  Wanneer mogelijk verwijderen we het wespennest wel, dit is in de meeste gevallen in het begin van het seizoen. Als de koningin in het nest aanwezig is verwijderen we deze zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen.

  Een eenmaal bestreden nest hoeft ook nadat er activiteit meer is niet verwijderd te worden. Het materiaal van het nest kan geen kwaad en het nest wordt ook niet meer opnieuw gebruikt.


  Kies voor kennis

  Samen sterker

  Om onze kennis en dienstverlening te versterken, zijn we aangesloten bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen te Wageningen.

  Kennis en Adviescentrum Dierplagen

  kad.nl


  Ongediertebestrijding Haren

  Wij doen meer dan alleen wespenbestrijding!

  Ook voor alle andere vormen van ongedierte / dierplagen in Haren kunt u ons inschakelen. Selecteer hieronder het dier en lees wat onze werkwijze is!

  <– Terug naar beginpagina ongediertebestrijding