Wespenbestrijding Haren

Wespenbestrijding Groningen

Wij lossen het voor u op!

Voor wespenbestrijding in Groningen moet u bij ons zijn, voor slechts €75,00 incl. btw bent u gegarandeerd van de wespen verlost! Wij voeren een bestrijding uit van het nest of de invliegopening zodat u weer snel van de overlast af bent. Wespennest laten bestrijden? Kies voor Ottens & Lotz pest control!


Wespenbestrijder nodig in Groningen?

Kies voor Ottens & Lotz Pest Control

Vanuit Zuidlaren en Norg zijn wij u partner bij dierplagen in Groningen. Naast onze snelle service en effectieve werkwijze, zijn we transparant over de kosten en heeft u dus geen verrassingen achteraf!

Ottens: 0592 – 252 022 | Lotz: 050 – 208 3060

Ongediertebestrijding

Wespen bestrijden Groningen

Dit mag u van ons verwachten:

Als u ons inschakelt voor wespenbestrijding in Groningen, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Behandeling van het nest of invliegopening, zonder breekwerk!
 • 100% garantie op de bestrijding.
 • Vaak is het nest binnen 1 dag bestreden en is de overlast verdwenen.
 • Vliegen er na 3 dagen nog wespen bij nest of invliegopening? Dan komen we geheel kosteloos terug om een herbehandeling uit te voeren.
Garantie Wespenbestrijding

Kosten wespenbestrijding in Groningen

Heldere tarieven, wel zo duidelijk

U betaalt in Groningen voor de wespenbestrijding slechts €75,00 incl. voorrijkosten, materiaal en BTW!


Google Reviews

Dit zeggen onze klanten:

Ottens & Lotz pest control
4.9
Gebaseerd op 68 beoordelingen
powered by Google
Vincent de VriesVincent de Vries
20:21 11 Dec 23
We hebben Ottens en Lotz benaderd omdat wij geluidsoverlast hadden vamaf het plafond in ons huis (bovenverdieping). Na een grondige ronde om het huis en het zetten van een 4 tal dubbele vallen bleek al snel dat we flink wat muizen om het huis hadden. Deze hebben via de spouw hun weg naar binnen en boven gevonden. Na tips over het dichtmaken van de toegangen en het plaatsen van een lokmiddel waren we na 3 dagen van de muizen en het lawaai af.Echt waar voor je geld, ze zijn 2x geweest voor een schappelijke prijs. Wij kunnen weer rustig en ongestoord slapen. Bedankt!
K PoortK Poort
12:31 11 Oct 23
Super goed advies gekregen
Rolanda van de WitteRolanda van de Witte
05:21 29 Aug 23
Geweldige service. Supersnelle reaktie op mail en vlug afspraak. Erg betrokken mensen, goede prijs- kwaliteit verhouding.
Francisca WeberFrancisca Weber
15:57 10 Aug 23
Perfect. Snel , de volgende dag, en een afgesproken prijs volgens de website. Was 60 euro. Wespen zijn heel nuttig. Maar niet in de spouw van je oude huis. Als ze ook binnenkomen.
JanJan
10:31 10 Aug 23
Topbedrijf met een zeer snelle reactie tijd en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Henk HoltHenk Holt
15:55 07 Aug 23
Ben zeer tevreden over het werk , het correct op aangegeven tijdstip bij ons aankomen en netjes en snel uitvoeren van de werkzaamheden. Resultaat uitstekend. Geen wesp meer gezien. De prijs zoals afgesproken met geen “mitsen of maren”Dit bedrijf is aan te bevelen.
Pieter PaardekooperPieter Paardekooper
14:00 06 Aug 23
Reageert snel, duidelijke communicatie en komt afspraken na. Wij zijn naar tevredenheid geholpen met onze gevleugelde plaag. Helaas moesten ze voor een soortgelijk probleem een jaar later weer komen, maar wederom hebben ze alles netjes en kundig opgelost!
henk westerhofhenk westerhof
14:52 05 Aug 23
Na melding direct gekomen en het probleem (wespennest onder het dak waar de bouwvakkers bij moesten) goed opgelost.Daarna ook nog een ander nest weggewerkt. Ook met het aanbod om evt. de volgende dag nog even voor controle terug te komen.Al met al erg goed en vriendelijk geholpen tegen een nette prijs!
Dirk-Jan HuizinghDirk-Jan Huizingh
12:17 05 Aug 23
Remco reageerde snel op ons contactverzoek, kon snel langskomen en heeft ons in een mum van tijd van twee wespennesten afgeholpen. Heel klantvriendelijk en servicegericht. Zou hem iedere dag van de week weer bellen als we weer overlast ervaren van plaagdieren.
js_loader

Maak een afspraak

We reageren snel!

Vul het formulier in en u ontvangt van ons een planningsvoorstel voor wanneer we de wespenbestrijding willen uitvoeren. Ons streven is om op werkdagen binnen 1 uur te reageren.
  Wespennest herkennen

  Hoe weet u of u een wespennest heeft?

  Twijfelt u of u een wespennest heeft? Aan de volgende kenmerken ziet u of u te maken heeft met een wespennest:

  • U ziet een grijs/bruine bol hangen, de grootte kan variëren van een pingpongballetje tot een boodschappenshopper. Als u in augustus het formaat van pingpongballetje ziet hangen, dan is de koningin waarschijnlijk omgekomen in de periode van het bouwen en hoeft u niets te doen. Ziet u in maart een nest van het formaat boodschappenshopper dan hoeft u ook niets te doen, dit nest is van een eerder seizoen en leeg. Een wespennest wordt slechts 1 seizoen gebruikt.
  • U ziet op 1 plek wespen in en uit vliegen, dit is een invliegopening naar het nest toe. Soms zit het nest wel een paar meter verder en kunt u deze niet opsporen. Dit hoeft ook niet, wij kunnen de invliegopening behandelen, de wespen zorgen er zelf voor dat het middel het nest bereikt.

  Twijfelt u? Neem gerust contact op! Wij kunnen u adviseren en komen bij u langs in Groningen wanneer nodig!


  Wespennest verwijderen in Groningen

  Vaak behandeling, geen verwijdering.

  In de meeste gevallen verwijderen we het nest niet. Dit scheelt een hoop breekwerk en is meestal effectiever. Bij een behandeling van het nest of de invliegopening worden namelijk ook de wespen bestreden die op dat moment niet in het nest aanwezig zijn. Deze wespen komen in aanraking met het bestrijdingsmiddel op het moment dat het nest of invliegopening invliegen.

  Wanneer mogelijk verwijderen we het wespennest wel, dit is in de meeste gevallen in het begin van het seizoen. Als de koningin in het nest aanwezig is verwijderen we deze zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen.

  Een eenmaal bestreden nest hoeft ook nadat er activiteit meer is niet verwijderd te worden. Het materiaal van het nest kan geen kwaad en het nest wordt ook niet meer opnieuw gebruikt.


  Kies voor kennis

  Samen sterker

  Om onze kennis en dienstverlening te versterken, zijn we aangesloten bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen te Wageningen.

  Kennis en Adviescentrum Dierplagen

  kad.nl


  Ongediertebestrijding Groningen

  Wij doen meer dan alleen wespenbestrijding!

  Ook voor alle andere vormen van ongedierte / dierplagen in Groningen kunt u ons inschakelen. Selecteer hieronder het dier en lees wat onze werkwijze is!

  <– Terug naar beginpagina ongediertebestrijding


  I