Wespenbestrijding Haren

Wespenbestrijding Assen

Wij lossen het voor u op!

Voor wespenbestrijding in Assen moet u bij ons zijn, voor slechts €65,00 incl. btw bent u gegarandeerd van de wespen verlost! Wij voeren een bestrijding uit van het nest of de invliegopening zodat u weer snel van de overlast af bent. Wespennest laten bestrijden? Kies voor Ottens & Lotz pest control!


Wespenbestrijder nodig in Assen?

Kies voor Ottens & Lotz Pest Control

Vanuit Zuidlaren en Norg zijn wij u partner bij dierplagen in Assen. Naast onze snelle service en effectieve werkwijze, zijn we transparant over de kosten en heeft u dus geen verrassingen achteraf!

Ottens: 0592 – 252 022 | Lotz: 050 – 208 3060

Ongediertebestrijding

Wespen bestrijden Assen

Dit mag u van ons verwachten:

Als u ons inschakelt voor wespenbestrijding in Assen, kunt u het volgende van ons verwachten:

 • Behandeling van het nest of invliegopening, zonder breekwerk!
 • 100% garantie op de bestrijding.
 • Vaak is het nest binnen 1 dag bestreden en is de overlast verdwenen.
 • Vliegen er na 3 dagen nog wespen bij nest of invliegopening? Dan komen we geheel kosteloos terug om een herbehandeling uit te voeren.
Garantie Wespenbestrijding

Kosten wespenbestrijding in Assen

Heldere tarieven, wel zo duidelijk

U betaalt in Assen voor de wespenbestrijding slechts €65,00 incl. voorrijkosten, materiaal en BTW!


Google Reviews

Dit zeggen onze klanten:

Pieter Zandbergen
Pieter Zandbergen
2023-02-20
Ik had een probleem met een steenmarter onder mijn dak. Binnen een paar dagen is dit zeer kundig opgelost.
GJ Uuldriks
GJ Uuldriks
2023-02-17
Tevreden over dit bedrijf, reageren snel en accuraat.
Hendrik Koerts
Hendrik Koerts
2023-02-13
Mooi jong bedrijf met enthousiasme. Goed werk geleverd. Zeker een aanrader. Prijs kwaliteit ook goed en vooraf goeie uitleg. Ik zeg aanrader.
Simon Van Duinen
Simon Van Duinen
2023-02-13
Goed in het contact. Netjes gewerkt. punctueel.
Helder Szilas
Helder Szilas
2023-02-05
Zeer profeccioneel bedrijf. Hoog qualiteit en schoon uitvering van alle werzaamheden. Vakkundige en vriendeilijke mensen. Afspraak netjes op tijd. Harteleijk bedankt Remco en Lotz.
MIKE DEJONGSTE
MIKE DEJONGSTE
2022-09-24
Uitermate professionele, adequate en zeer snelle hulp tegen een zeer schappelijke prijs om een extreem groot nest hoornaars in de spouw van het huis te verwijderen.
Margriet Buringa
Margriet Buringa
2022-09-02
We hadden een wespennest in het dak van onze uitbouw,de ongedierte bestrijding kwam en spoot 1x en wij watervang de wespenplaag af!Zo blij mee!!
Pieter Bakker
Pieter Bakker
2022-08-31
contact gezocht na advertentie online ivm wespen nest. deze op snelle manier verwijderd en nog eens kosteloos terug gekomen omdat iets verder op nog een stukje zat perfect !
Lex Kersing
Lex Kersing
2022-08-27
Een goed en professioneel bedrijf Daarbij vriendelijk en snelle reactietijd

Maak een afspraak

We reageren snel!

Vul het formulier in en u ontvangt van ons een planningsvoorstel voor wanneer we de wespenbestrijding willen uitvoeren. Ons streven is om op werkdagen binnen 1 uur te reageren.
  Wespennest herkennen

  Hoe weet u of u een wespennest heeft?

  Twijfelt u of u een wespennest heeft? Aan de volgende kenmerken ziet u of u te maken heeft met een wespennest:

  • U ziet een grijs/bruine bol hangen, de grootte kan variëren van een pingpongballetje tot een boodschappenshopper. Als u in augustus het formaat van pingpongballetje ziet hangen, dan is de koningin waarschijnlijk omgekomen in de periode van het bouwen en hoeft u niets te doen. Ziet u in maart een nest van het formaat boodschappenshopper dan hoeft u ook niets te doen, dit nest is van een eerder seizoen en leeg. Een wespennest wordt slechts 1 seizoen gebruikt.
  • U ziet op 1 plek wespen in en uit vliegen, dit is een invliegopening naar het nest toe. Soms zit het nest wel een paar meter verder en kunt u deze niet opsporen. Dit hoeft ook niet, wij kunnen de invliegopening behandelen, de wespen zorgen er zelf voor dat het middel het nest bereikt.

  Twijfelt u? Neem gerust contact op! Wij kunnen u adviseren en komen bij u langs in Assen wanneer nodig!


  Wespennest verwijderen in Assen

  Vaak behandeling, geen verwijdering.

  In de meeste gevallen verwijderen we het nest niet. Dit scheelt een hoop breekwerk en is meestal effectiever. Bij een behandeling van het nest of de invliegopening worden namelijk ook de wespen bestreden die op dat moment niet in het nest aanwezig zijn. Deze wespen komen in aanraking met het bestrijdingsmiddel op het moment dat het nest of invliegopening invliegen.

  Wanneer mogelijk verwijderen we het wespennest wel, dit is in de meeste gevallen in het begin van het seizoen. Als de koningin in het nest aanwezig is verwijderen we deze zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen.

  Een eenmaal bestreden nest hoeft ook nadat er activiteit meer is niet verwijderd te worden. Het materiaal van het nest kan geen kwaad en het nest wordt ook niet meer opnieuw gebruikt.


  Kies voor kennis

  Samen sterker

  Om onze kennis en dienstverlening te versterken, zijn we aangesloten bij het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen te Wageningen.

  Kennis en Adviescentrum Dierplagen

  kad.nl


  Ongediertebestrijding Assen

  Wij doen meer dan alleen wespenbestrijding!

  Ook voor alle andere vormen van ongedierte / dierplagen in Assen kunt u ons inschakelen. Selecteer hieronder het dier en lees wat onze werkwijze is!

  <– Terug naar beginpagina ongediertebestrijding


  I